You are here:   Home Despre Navi-X

Navigatii Dedicate

Unitati Multimedia Dedicate Pentru Diferite Tipuri Si Modele De Masini De Masini

Navigatie Multimedia Dedicata GPS DVD

GPS Auto DVD Auto TV Auto
 
  Avem Peste 4 Ani De Experienta In Domeniul Multimedia Auto Si Putem Echipa Complet Peste 100 De Modele De Masini si Peste 30 De Marci Auto De La Chevrolet, Ford, Hyundai Pana La Porche Cayenne, Mercedes Sau BMW.
 
  Traficul Din Tara Este Din Ce In Ce Mai Infernal...Soferii Sunt Nervosi Tot Timpul, Stopul Dureaza Intotdeauna Prea Mult, Mai Ales Cand Te Grabesti, Si La Orele De Varf Dureaza Mai Bine De Jumatate De Ora Sa Aungi, Spre Exemplu  De La Academie La Eroilor. Acum Poti Uita De Stresul Din Trafic Mult Mai Usor.!
 
  Inchide Geamurile Masinii, Insereaza CD-ul / DVD-ul Preferat Sau Conecteaza iPodul La Unitatea Multimedia Navi-X Da Volumul Tare Si Relaxeaza-te! Poti De Asemenea Da Drumul La Radio Sa Aculti Topurile Muzicale Sau Uite-te La Televizor In Timp Ce Esti La Volan Si O Sa Fi La Curent Cu Toate Noutatile! Te Poti Uita Pana Si La Filme Daca Traficul Este Chiar Atat De Graznic. 
 
( ATENTIE! : Nu Recomandam Vizulizarea Filmelor De Catre Sofer In Timpul Mersului! )
 
Nu Trebuie Sa Iti Mai Faci Griji De Domnii Politisit Care Sunt In Intersectie Si Te Vad Cu Celulalrul La Ureche. Acum Prin Carkitul Bluetooh Integrat In Unitate Poti Forma Numere De Telefon Direct De Pe Tastatura Virtuala A Unitatii, Poti Raspunde Sau Inchide Aplurile La Care Nu Vrei Sa Raspunzi. Sunetul Se Reda In Boxele Masinii Iar Unitatea Are Un Microfon Incorporat Pentru A Iti Spori Confortul! Dupa Conversatia Telefonica Unitatea Revine Automat Pe Functia Anterioara! In Plus Siguranta Ta Conteaza Iar Vorbitul La Telefonul Mobil In Timpul Mersului Nu Este Recomandat!

Nu Trebuie Sa Iti Mai Faci Griji Nici In Privinta Radarelor Si A Camerelor Fixe Deoarece Softul De Navigatie Are Localizarea Acestoa In Memorie. Daca Pleci In Concediu Poti Fi Sigur Ca Navigatia iGo Te Poate Duce Unde Iti Doresti Deoarece Are Toate Hartile Europei La Zi. Cautarea Pe GPS Se Poate Face In Functie De Adresa, Cod Postal Sau Numar Stradal Sau In functie De Un Anumit Punct De Interes Precum Benzinarii, Monumente Si Hoteluri.

GPS DEDICAT AUTO

 
  Garantia Oferita Pentru Produsele Noastre Este De 12 Luni + 12 Luni PostaGarantie, Oferind Asistenta Tehinica Telefonica Si Online 6 Zile Pe Saptamana!
 
  Deoarece Dorim Sa Rezolvam Totul Intr-un Timp Cat Mai Scurt Si Eficient Am Dezvoltat Si Un Service De Reparatie A Unitatilor!
 
  Ne-am Asigurat Ca Produsele Nostre Sa Fie Simplu De Integrat In Bord, Toate Cablurile Si Accesoriile De Montaj Fiind Asamblate De Catre Furnizori OEM Pentru A Se Ridica La Cele Mai Inalte Standarde De Calitate.

   Toate Unitatile Multimedia
Sunt Produse In China Special Pentru Compania Noastra Si Sunt Testate Inainte De A Fi Montate Sau Livrate De Specialistii Nostrii Pentru A Se Asigura Ca Unitatea Este Perfect Functionala Si Ca Dvs. Veti Fii 100% Multumit.